torsdag den 22. november 2007

Slider problem - igen!

14. september skrev jeg om hvordan jeg fik løst mit slider problem. Problemet er bare at problemet langsomt er ved at komme tilbage. Det er langt fra lige så slemt som da jeg fik telefonen, men det er værre end lige efter at den havde været til reparation.

Ærligtalt ville jeg ønske at det bare var en normal slider telefon - for jeg bruger stort set aldrig musikknapperne. Faktisk er det kun når jeg skal til at skifte skærmen til landskabs-mode at jeg bruger funktionen.

Håber at den ikke ryger helt tilbage start - slider mæssigt.

2 kommentarer:

Chris sagde ...

Hej Anders,

Jeg er ked af at læse, at din slider igen giver problemer. Ved du, om du fik skiftet slider-mekanismen, da du havde telefonen til reparation i september, eller blev den bare strammet op?

Som du ved fik jeg skiftet slider-mekanismen i min N95 i august. Før reparationen var slider-mekanismen meget løs, men efter har der ikke været nogle som helst problemer.

Jeg vil derfor foreslå, at du (endnu engang) sender telefonen til reparation og insisterer på at få skiftet hele mekanismen. Bed dem om at kontrollere den nye mekanisme, inden de sætter den i, så de er sikrer på, at det ikke er endnu en løs en...

Held & lykke!

Anders Lund sagde ...

Hej Chris

Jeg må sige at jeg har lært at leve med det. Gider ikke at undvære min telefon igen. Jeg ser min N95 som en "Nokia forsøgstelefoner" og derfor vil jeg ikke gøre så meget ved den - selv om dens pris. :-)

Men tak for tanken.