søndag den 4. november 2007

CR-39 og HH-12 i brug

Så gik der over en måned siden mit sidste indlæg. Jeg ville nemlig lige teste CR-39 og HH-12 i brug i min bil, inden jeg skrev om det. Samtidig har jeg så også haft 14 dages ferie. Men her kommer det.

CR-39 er som tidligere beskrevet en universalholder til mange forskellige mobiltelefoner. Dette opnås ved at man klemmer siderne faste omkring den monteret mobiltelefon. Dette virker ret godt også sammen med min N95. Men CR-39 alene skal monteres med skruer i bilen, så jeg valgte at købe en HH-12, som er en sugekop, man kan sætte CR-39 på, således at den virker som alle de andre GPS enheder der ude, hvor man montere dem i forruden.

Mit indtryk af disse 2 enheder samme, er at det er noget solidt kram man har med at gøre. Der er massere af tilpasningsmuligheder, hvilket er godt, da der er stor forskel på bilers indretning og hvordan folk gerne vil have sin telefon/GPS sat op. Der er også mulighed for at vende telefonen til vandret, hvis man har de lyster, men man skal have fat i en skruetrækker for at lave denne ændring. Men man kan gøre det. Selve mekanismen som holder fast på telefonen bevæger sig i "hak", så den ikke bare kommer til at slippe telefonen. Holderen er udstyret med noget skumgummi, så telefonen ikke glider ud af holderen.

Førhen havde jeg min telefon liggende nede i kopholderen, som sidder foran gearstangen, hvilket gav mig mulighed for at se hvad der skete på GPSen, men det krævede at jeg fjernede synet helt fra vejen. At få GPSen op i forruden har virkelig gjort det meget nemmere at bruge.

Der er egentlig ikke så meget mere at skrive om disse 2 enheder, da de blot skal holde telefonen. Man skal dog ikke "klemme" for hårdt omkring telefonen, da holder så begynder at trykke på knapperne på siden af telefonen. Dette ikke noget problem, da man ikke behøver at klemme hårdt fast for at telefonen sidder fast. Noget andet er at holderen er forholdsvis stor og hvis man havde en holder som var lavet kun til N95, ville denne uden tvivl være en del mindre. Størrelsen er dog heller ikke noget jeg ser som et problem.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

prøv at søge på 'brodit +n95' så finder du en monteringsløsning som er skruefri, passer til alle biler og som ikke laver problemer med knapperne. Jeg har sådan en i min bil og det er helt perfekt.

Anders Lund sagde ...

Det ser faktisk ret godt ud med sådan en brodit ... sådan en tror jeg at jeg skal prøve. Kan se at man skal bestille holderen til den specifikke bil og holderen til telefonen (som så skal skues sammen) hver for sig.

Det var et godt tip det der.